Doğa Dostu Kağıt

31.10.2016 tarihinde gönderildi.

DOĞA DOSTU KAĞIT

 

            Doğa tüm canlıların ortak yaşam alanı, barınma ve üreme süreçlerindeki merkezi konumdur. İnsanlar kadar hayvanların ve bitkilerin de doğada yaşamaya hakkı olduğundan, saygılı davranıp sadece ihtiyaç için gerekli olan hava ve ürünleri kullanıp yerine yenisi için çaba göstermek gerekir ki, gelecek nesiller de en az şuan da ki canlılar kadar fayda bulabilsin.

 

             Durum gittikçe ve günden güne daha zor hale geldiğinden, doğa dostu kâğıt, çevre kirliliği ve kullanılabilir yaşam alanlarına daha çok yer açabilmek için çabuk toprağa karışan ve yok olan özelliğinde üretilmektedir. Kâğıt poşet imalatı seçen birçok ürün satıcısı, kendi ürünlerini kullanan insanların doğaya saygılı davranması gerektiğini vurgulayan imalat ürünleriyle örnek davranış sergilemektedir. Kâğıt poşet, üzerine renkli su bazlı boyalarla firmanın adının ve adresinin yazılabileceği ya da çeşitli baskıların uygulandığı özelliklerde olabilmektedir.

 

            Alışverişlerde kullanılan kâğıt poşet, belli kg a kadar olan ve kâğıdın kaldırabileceği ağırlıkları taşımaya elverişlidir. Özelliği gereği çabuk deformasyona uğrayabilen ve çevreye zarar vermeden imhaya dönebilen kâğıt poşetler, özellikle su ile temas ettiğinde erime sürecine girmektedir. Doğaya atılan kâğıt poşetlerde kısa sürede havanın etkisi ile rüzgâr, yağmur, güneş sayesinde küçük parçalara ayrılıp tamamen yok olma özelliği göstermektedir. Kâğıt poşet imalatı, ağaçlardan yapıldığından her yıl milyonlarca ağacın kesilip çeşitli amaçlarla kullanılması bir kısmının da kâğıt poşet, çanta, havlu, peçete gibi işlemlerde kullanılmasını sağlamaktadır.

 

            Kesilen her ağaç, doğanın yok olmasına oksijenin azalmasına, gelecek nesillerin yaşam kaynaklarının yok olmasına, var olan canlıların nesillerinin tükenmesine, yaşayan canlıların ömürlerinin azalmasına sebep olduğundan, duyarlılık ön planda tutulmaktadır. Yeşillendirme ve ağaç dikimleri insanların göz ardı etmemesini gerektiren en önemli kural olduğundan, kendi adını taşıyan ağaç dikmek, yer ve alan bulunduğunda daha fazla ağaçla doğaya katkıda bulunmak gerekmektedir. Doğa dostu kâğıt, kısa sürede çevre kirliliğine de sebep olmadan imha edilebilmesi kullanım alanlarının genişlemesine sebep olmaktadır. Yaşam tüm canlıların en doğal hakkı olduğundan ağaç ve kâğıt ortak fayda sağlamaktadır.

 

             Çevreye olan duyarlılığımızı insanlarla paylaşıp, yaşanabilir bir doğa oluşturabilmek için kâğıt poşet ve kâğıt poşet imalatı yaparak kullanılabilir ürünler olduğunu, işi bittikten sonra çabuk geri dönüşüm sağlamasıyla hayattan çalmadığını insanlara sunmaya çalışan firmamız, doğa dostu çalışanlar ve tecrübeleriyle, müşterilerimize memnuniyet için çaba göstermektedir. Firmaların talepleri doğrultusunda siparişler, makinalarımızın boyutlarına uygun hazırlanarak, istenilen baskı kalitesi uygulanmaktadır. Arzu eden müşterilerimiz kataloglarımızdan veya firmamızın internet sitesinden ürünlerimizi inceleyerek bizimle irtibata geçebilmektedir.

 

 




Copyright © Printpack.com.tr