Ambalaj ve Gelecek Nesiller

30.10.2016 tarihinde gönderildi.

AMBALAJ VE GELECEK NESİLLER

 

            Doğa, canlıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için akıl ve mantıkla birbirinden farklı ve değişik ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Ağaçların ihtiyaç için kesilirken gelecek nesilleri düşünerek hareket etmek, bir yerine üç dikmek gerektiğinin bilincinde olmak gerekmektedir. Kesilen her ağacın yeni doğan bir çocuğun yıllar süren bakımı kadar zor yetiştiğini düşünmek ve bu bilinçle hareket etmek gerektirmektedir.

 

             Birçok firma, gelecekteki insanların ve canlıların yaşanabilir bir dünyada hayatlarını sürdürebilmeleri için geri dönüşüm sağlayan kâğıt çanta ve karton çanta kullanmayı tercih etmektedir. Kâğıt kullanımı ile daha çok yeşil alan bulundurulma hissi öncelikle işe yaradığı düşüncesi olduğundan, yaşam için ve sağlık için önemi sonradan ortaya çıkmaktadır. Kâğıt çanta birçok mağazada alışveriş yapıldıktan sonra alınan ürünün kolay taşınıp, dış ortamdaki yabancı cisimlerden etkilenmemesini sağlayan korunaklı özellikteki bir taşıma malzemesidir.

 

            Kâğıt farklı renklerde boyanabilir olması sebebi ile ilgi çekici ya da firmanın özel renklerinden oluşan bir kombinle hazırlatılabilmektedir. Üzerine firmanın ismi, adresi ve irtibat telefonları ile varsa diğer şubeleri yazılabilmektedir. Karton çanta, kâğıda nazaran biraz daha sert ve kalın bir ürün olduğundan, daha ağır eşyaların taşınmasına olanak tanımaktadır. Ev içinde değişik amaçlı kullanımı olduğundan, farklı boy ve boyutlarla, banyo malzemelerinin saklanmasında, mutfak gereksinimlerinde veya çocuk odalarında kullanılabilmektedir.

 

            Kâğıt çanta, kullanıcıları kulplu tutacakların kaldırabileceği kadar yük taşıyabilme imkânına sahipken, karton çanta kullanıcıları kâğıda oranla nispeten biraz daha fazla kullanım sağlayabilmektedir. Her ikisi de ağaç ürünü olan kâğıt ve karton çanta, işi bittikten sonra doğada kısa sürede kendini imha edebilme ve parçalanıp yok olabilme özelliği taşıyabilmektedir. Rüzgârdan parçalanarak küçük parçalara ayrılıp yok olması veya suda ıslanıp erimesi, kullanım alanlarını genişleten sebeplerden olmaktadır.

 

            Kâğıt sağlık açısından da kullanılması sakınca yaratmayan bir ürün olduğundan, yiyecek ve içeceklerin özellikle sebze ve meyvelerin taşınmasında kullanılması gereken bir malzemedir. Sağlıkçıların ve uzmanların önerileri de kâğıt çanta kullanılması yönünde olduğundan özellikle market, pazar ve manav ürünlerinde kullanılması doğru bir karar olmaktadır.

 

             Firmamıza gelen karton ve kâğıt çanta talepleri için, makinalarımızın ölçüleri dahilinde üretim yaparak, toptan veya perakende satışlar yapabilmekteyiz. Tekstil, gıda, aksesuar ya da akla gelebilecek her türlü alanda kullanılmak üzere istenilen kâğıt ya da karton çanta modellerimiz, istenilen baskılarla üretilerek kısa sürede teslim edilmektedir. Teknolojik makinalara sahip olmamız, daha kaliteli ve sağlıklı kullanım sağlayan çantalar üretmemize sebep olduğundan, müşterilerimizin memnuniyeti artmakta bu olumlu gelişmeler bizlere talep olarak geri dönüşüm sağlamaktadır.

 

 




Copyright © Printpack.com.tr